ADT is waarschijnlijk een van de meest erkende namen in de Wereld als het gaat om thuis- en zakelijke beveiliging. Dit bedrijf biedt niet alleen beveiligingsdiensten aan die geschikt zijn voor huizen en bedrijven van elke omvang, maar biedt ook bewakingsdiensten voor inbraken in huis of bedrijf, evenals bewakingsdiensten voor medische noodgevallen.

Een deel van de reden dat ADT zo succesvol is, is omdat ze behoorlijk actief zijn in hun verkoopinspanningen. Een andere reden dat ze zo succesvol zijn, is dat ze een bewezen staat van dienst hebben, niet alleen om inbraken af ​​te schrikken, simpelweg als gevolg van hun alarmsystemen, maar ook een bewezen staat van dienst in het snel reageren op noodsituaties in huis en het waarschuwen van de juiste autoriteiten wanneer dat nodig is .

adtHoewel sommigen zullen beweren dat hun verkooptactieken ten prooi vallen aan de angsten van mensen, is dat eerlijk gezegd wat ze willen doen. Profiteer van de angsten van anderen (of deze angsten geldige angsten zijn of niet). De waarheid is dat er in de wereld waarin we leven echt niet zoiets als een veilige buurt bestaat. Zelfs degenen die ooit deuren ontgrendeld hadden gelaten en sleutels in auto’s lieten zitten doen tegenwoordig veel om indringers buiten de deur te houden.

Het risico is niet langer alleen in het buitenland of de randstad, het komt voor in heel Nederland en om die reden nemen steeds meer mensen een proactievere rol in het beveiligen van hun huizen en bedrijven dan ooit tevoren. Hoewel er enkele dingen zijn die geen enkel beveiligingssysteem echt kan controleren of voorkomen, zijn er andere die zeer te voorkomen en gemakkelijk te controleren zijn.

Een reden waarom ADT zo succesvol is in het afschrikken van criminaliteit, is dat het inbraken ongemakkelijk maakt door er gewoon te zijn. De meeste indringers van huizen zijn niet bijzonder goed geprepareerde mensen. Het zijn personen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om groot te scoren. Het negeren van een beveiligingssysteem of er vandoor gaan met een serieuze buit ondanks oorverdovende alarmen is vaak niet wat de gemiddelde indringer van een huis als een gemakkelijke score zou beschouwen. Met andere woorden, veel criminelen zullen zien dat er een ADT-sticker op het raam prijkt of zij zien andere voor de hand liggende indicatoren van een alarmsysteem en direct doorgaan naar het volgende huis in de buurt. In plaats van de problemen opzoeken door een beveiligde woning te betreden.

ADT is er goed in dat indringers zouden laten weten dat het huis wordt beschermd en gecontroleerd door hun systeem met stickers voor ramen en deuren. Deze alarmsystemen zijn vaak veel meer dan het beschermen van huizen en kleine bedrijven (of grotere bedrijven) tegen inbraak, maar ook om een afschrikwekkende werking te hebben.

Als u een alarmsysteem overweegt, raad ik u ten zeerste aan om in ieder geval het formulier op onze hompage in te vullen. U zult tot 5 offertes van bedrijven ontvangen en kunt u eenvoudig de offertes met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald.