Een compleet beveiligingscamerasysteem kan duur zijn en sommige mensen kunnen ze niet betalen. Ze willen echter dat gevoel van bescherming. Dus wat kunnen ze doen? Koop een nep beveiligingscamerasysteem! Is dit echt mogelijk? Absoluut. Vaak plakken mensen als een vorm van bescherming stickers in hun ramen om reclame te maken voor een beveiligingsbedrijf in een poging potentiële indringers te vermijden, en vaak werkt het. Wist je dat je hetzelfde kunt doen met beveiligingscamera’s? Er bestaan ​​echt dummy beveiligingscamera’s en je kunt ze kopen.

Vaak worden deze neppe beveiligingscamera’s voor minder dan twintig euro verkocht. En ze zien er echt uit of lijken op het realistische ontwerp van een echte beveiligingscamera. Sommige zijn uitgerust met bewegingssensoren, dus als iemand de beveiligingscamera passeert die eigenlijk nep is, gaat er een rood lampje knipperen waardoor de gewone crimineel denkt dat het echt is. Het enige wat ze echt hebben gedaan, is de bewegingssensor activeren.

Deze nepbeveiligingscamera’s zien er qua ontwerp zo uit als echt, mensen zijn gemakkelijk in de war of ze wel of niet echt zijn. Door mensen echter te verwarren door niet te weten of de beveiligingscamera die ze bekijkt echt is of niet, worden ze gerustgesteld, terwijl anderen zich gewoon afvragen wat de hele kwestie van de beveiligingscamera’s is.

Veel bedrijven verkopen deze imitatie beveiligingscamera’s, en ze zullen u ook helpen bij het plaatsen van de beveiligingscamera. De meesten gebruiken gewone batterijen en dit zou een nadeel zijn om ervoor te kiezen om een dummy camera op te hangen. Anders zou de beveiligingscamera iemand in verwarring brengen, tenzij ze echt gespecialiseerd zijn in beveiligingscameratypes en -ontwerpen.

De nepbeveiligingscamera’s zijn er ook in verschillende uitvoeringen, net als de echte. Het is zo verbazingwekkend wat mensen bedenken in de ideeën van veiligheid en bescherming. Deze dummy of replica’s van de geïnstalleerde beveiligingscamera’s zien er in feite uit als het echte werk en kunnen in de meeste gevallen, tenzij ze van dichtbij worden aangeraakt of bekeken, niet worden vastgesteld als niet-echt of fake.

En aangezien ze niet zo veel kosten. Mensen hebben de mogelijkheid om er meer dan één te kopen en de beveiligingscamera’s in verschillende ruimtes te plaatsen, en nog steeds ben je veel minder geld kwijt. Maar. Er is een maar. Hier een aantal voor- & nadelen op een rijtje.

Voordelen:
– Goedkoop
– Afschrikwekkende werking

Nadelen:
– Werkt niet
– Je kan zien dat ze nep zijn
– Geen bewijs bij daadwerkelijke inbraak
– Geen korting op woonhuisverzekeringen
– Gebruikt batterijen

Al met al raden wij mensen aan om echte camera’s te kopen. Tegenwoordig hoeft dat niet meer zo duur te zijn, u kan eenvoudig een offerte opvragen via onze homepage.