loader
FAQ

Ik heb een vraag...

Wat is Alarmify.nl?
Alarmify is een website waar bezoekers door een paar gegevens in te vullen, offertes voor een alarmsysteem kunnen opvragen. U ontvangt tot wel 5 offertes, en zo betaald u nooit teveel.
Wat gebeurd er met mijn gegevens?
Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding gedeeld met Solvari en hun partners. Uw gegevens zijn veilig en worden nimmer opgeslagen bij Alarmify.
Ga ik een overeenkomst met Alarmify aan?
Nee. Alarmify is op geen enkele wijze betrokken bij het contract dat u tekent met het bedrijf dat het alarmsysteem installeert in uw woning. Alarmify is dan ook op geen enkele manier aansprakelijk. Wij zijn slechts tussenpersoon.
Er is iets fout gegaan met de installatie!
Alarmify is niet verantwoordelijk voor de installatie van het alarmsysteem, geschillen dienen derhalve opgelost te worden met het bedrijf waar u de overeenkomst mee bent aangegaan.
Is het aanvragen van een offerte gratis?
Ja! Het aanvragen van een offerte is altijd gratis en geheel vrijblijvend. U heeft zelf de vrijheid om te kiezen met welk bedrijf u een overeenkomst aangaat. Of u sluit geen enkele overeenkomst, dat is ook mogelijk.
Ik heb een geschil met een bedrijf!
Dat is mogelijk. Wij zijn geen partij in dezen. Wij zorgen slechts dat uw gegevens bij verschillende partijen belanden, en zij zo een juiste offerte voor u kunnen opmaken. Wij vinden het wel fijn als u eventuele geschillen meldt, zo kunnen wij ervoor zorgen dat zoiets in de toekomst niet meer voorkomt.
Is Alarmify betrouwbaar?
Dat zijn wij zeker. Al uw gegevens worden met een versleutelde SSL-verbinding verzonden, en bij Alarmify worden geen gegevens van u opgeslagen. Voor ons bent u dus compleet anoniem.
Hoeveel offerte ontvang ik?
U ontvangt maximaal 5 offertes. Genoeg om een juiste keuze te maken, en genoeg om zeker te weten dat u nooit teveel betaald.
CORONA! - Kan ik veilig een adviseur thuis ontvangen?
Dat kan zeker. Alle vakmensen houden zich aan de geldende richtlijnen van het RIVM.